Undervisere

Christina Bjørkøe — Klaver
Screen Shot 2015-05-31 at 22.15.34Fra 1978 elev hos Therese Koppel. 1990-92 hos Seymour Lipkin på Juillard School, New York. Herefter 1992-1997 studier ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København hos Anne Øland. Debut fra solistklassen 1997. Studieophold og mesterkurser hos bl.a. Emanuel Ax, Pascal Devoyon, Jiri Linka, Anatol Ugorskij, Arie Vardi og Krystian Zimerman. Solist og kammermusiker i Danmark, Sverige, Island, Tyskland, Polen, Tjekkiet, Frankrig, USA og Sydamerika. Solist med de fleste danske symfoniorkestre samt orkestre i Sverige, Island, Tjekkiet og Brasilien. I 1995 Danmarks repræsentant ved Den Nordiske Solistkonkurrence i Reykjavik. Tildelt adskillige priser og legater.

Helene Gjerris — Sang

Screen Shot 2015-05-31 at 22.14.21Helene Gjerris er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København og på École Philippe Gaulier i London. Hun debuterede officielt i 1997, men allerede inden da var det klart, at hun var en usædvanlig figur i dansk musikliv. Hun optræder med samme skarpe fokusering hvad enten det drejer sig om et kirkeværk, en opera eller en uropførelse af et nyt værk. Hun er dybt involveret i nutidsmusikken, og adskillige værker er skrevet specielt til hende. Ikke uden grund, for danske komponister ved, hvordan hun alene kan bære hele forestillinger. To af Helene Gjerris´største operapræstationer er også udkommet på CD: Hovedrollerne i Per Nørgårds Nuit des Hommes og i Peter Bruuns prisbelønnede solo-opera Miki alone. Sideløbende med sin karriere som sanger har Helene Gjerris siden 2003 undervist i sang, ensemblesang, repertoireklasse og moderne vokalmusik på først Det Fynske Musikkonservatorium og siden 2004 også på Det Kgl Danske Musikkonservatorium, hvor hun var ansat som adjunkt i sang.

Tove Lønskov — Akkompagnement

Screen Shot 2015-05-31 at 22.14.27Tove Lønskov er en af Danmarks mest efterspurgte pianister. Siden begyndelsen af hendes mangesidige karriere er hun med succes gået ind i alle pianistiske områder. Tove Lønskov er en passioneret underviser og afholder jævnligt masterclasses i Danmark og i udlandet, både i solo-klaver og i Lied-interpretation for sangere og akkompagnatører.